Najela sem apartma na obali v katerem bom bivala cel mesec

Točno danes sem si najela čudovit apartma na obali in to za cel mesec. Naj se zgodi, kar se hoče, letos bom imela dva tedna dopusta in potem bom še dva tedna delala tam. Potrebujem spremembo okolja. Odločiti sem moram edino kako si bom to razporedila.

Ena možnost je, da sem najprej dva tedna na dopustu, potem pa dva tedna delam tam. Druga možnost je, da prvi in zadnji teden delam, vmes sem pa dva tedna prosta. Ne vem, še kako bom uredila, da bo apartma na obali za cel mesec najboljša izkušnja ampak vsekakor imam še nekaj časa, preden vse to do konca načrtujem. Najbolj pomembno je ta trenutek to, da je apartma rezerviran in lahko sedaj vsaj s tem mirno spim. Če ne bi našla danes tega apartmaja na obali, bi mi že rahlo voda tekla v grlo. Počasi bodo vsi apartmaji namreč že zasedeni in bodo ostali le še predragi ali pa ne ravno najbolj privlačni. Želela sem si namreč nekaj prijetnega, po kar se da ugodni ceni in mislim, da sem ujela kar zadnji vlak za to. Še dobro.

Najela sem apartma na obali v katerem bom bivala cel mesec

Sedaj imam pa dva tedna časa, da potrdim dopust, do takrat se moram pa odločiti, kako mi bo najbolj ustrezalo. Ampak mislim, da se bom v neki točki kar sama od sebe odločila in ne bom potrebovala veliko razmišljanja. Po navadi je tako. Še dobro, da sem danes našla mislim, da zadnji apartma na obali, ki je bil cel julij prost in ima vse prioritetne karakteristike. Prostoren, lepo opremljen, tik ob obali in po ceni, ki si jo lahko privoščim. Še malo pa bom odštevala dneve, da se preselim na obalo za en mesec in izklopim vse, kar se dogaja tukaj. Resnično potrebujem resetiranje od vsega. Tale pandemije, ko sem bila eno leto skoraj samo doma je naredila svoje in resnično potrebujem pobeg v apartma na obali in vsaj za en teden izklopljen telefon.