Nepremičnine Koper vedno pritegnejo mojo pozornost

Ljudje imamo po navadi določene kraje rajši kot druge, to je izbira vsakega posameznika, veliko k temu prispeva domači kraj ali kraji kjer živijo tvoji sorodniki, mene pa vedno pritegnejo nepremičnine Koper pa čeprav nimam k Koprom nobene povezave. Že od nekdaj, ko smo hodili na slovensko obalo, sem sama vedno želela v Koper, da se prehodim med ulicami centra Kopra, ker so mi prav te nepremičnine Koper lepe, nekaj posebnega. 

Takrat, ko grem na obalo si vzamem čas za Koper in vedno pijem kavo v eni kavarni, kjer imam pogled na sam trg in ma vse male ulice. Takrat pijem kavo in opazujem ljudi, hiše, stanovanja, kolesarje, živali, to je čas ,ko sem umirim in ko premišljujem, kako bi mi bilo tukaj živeti. Vedno so mi nepremičnine Koper bile všeč, prav v tem mestnem jedru, bi si kupila eno staro stanovanje, v katerem bi živela na stara leta. Ne vem zakaj mi je vse tako posebno, vem, da je to morski kraj, vendar meni je nekaj več, počutim se pomirjena, srečna, da pijem kavo v miru, da se mi nikakor ne mudi. 

Mogoče pa le kdaj pridem do nepremičnine Koper in začnem tukaj živeti, ljudje se ne zavedamo, kako močno lahko misli vplivajo na nas. Tega bi bila vesela, ne bi se branila, kajti vem, da bi se počutila lepo, živela bi sproščeno upokojensko življenje. Zavedam pa se, da so nepremičnine Koper drage, da si jih le redko kdo lahko privošči in tako vem tudi zase ,da toliko denarja ne bom imela nikoli. 

Zato sedaj uživam, ko grem še lahko na izlet in opazujem nepremičnine Koper, kako so narejene, koliko so stare, katere izstopajo po svoji posebnosti in kako bi bilo živeti  njih. Kaj češ lepšega, morje, kava, nepremičnine Koper, ozke ulice, trg, galebi, golobi in umirjenost, ki mi jo ta kraj vedno pričara.