Šele pred kratkim sem izvedela podatek, da bi morala zamenjati piščančje meso za goveje meso, ker je to bolj primerno za mojo krvno skupino. Zelo imam rada goveje meso edina težava, ki je tukaj, je ta, da ga ne znam pripraviti. Nikoli mi ne uspe narediti prav in to meso je vedno zelo trdo. Prvi teden sem se vseeno trudila, da bi naredila prav in bi bilo meso mehko in okusno, ampak nisem imela sreče s tem.
Nekaj časa sem vztrajala, da bi mi vseeno uspelo, potem sem se pa vrnila nazaj na perutninsko meso, ker ga znam precej bolje pripraviti kakor pa goveje meso, saj večino časa pečem, ali kuham samo takšno meso. Praktično že celo življenje, če sem popolnoma iskrena.
Ker sem bila po eni strani že toliko časa neučakana s tem, da pojem dober goveji zrezek in mi to nikakor ni uspelo, sem se odločila, da grem s prijatelji danes na kosilo v restavracijo in si privoščim pravi goveji zrezek, Takšen, ki se kar stopi v ustih. Točno to sem končno tudi dobila in moja želja po tem, je bila končno uresničena.
Do nadaljnjega bom raje hodila v restavracije, kjer obvladajo peko takšnega mesa, ker meni več kot očitno to še dolgo ne bo uspelo. Preden sem bom pa ponovno odločala za pripravo takšnega mesa sem bom pa zelo dobro pozanimala o tem, kako se takšno meso pravilno pripravi, ker ga jaz več kot očitno ne znam in ga že dolgo ne bom znala. Morda ne bi bil slabo, da bi šla na kakšen tečaj za pripravo jedi iz govejega mesa, da se res naučim najbolje, kot se lahko.