V kino je prišel novi film

Sama ne hodim pogosto v kino, grem le takrat, ko me kakšen film pritegne. Moj mož pa redno hodi v kino in lahko bi rekla, da je na tekočem glede vseh filmov, ki so na sporedu. Tega nisem nikoli razumela, zakaj bi moral gledati vse filme v kinu in zakaj si enostavno ne izbereš svojih filmov. 

V kino je prišel novi film

Ko je prišel v kino novi film, ki sem si ga želela ogledati, sem povabila mojega moža. Že takoj sem videla, da nekaj ni v redu in potem mi je povedal, da je ta film že gledal. Seveda sem bila užaljena, ker sem hotela končno z njim v kino, on pa je film že gledal, zato ni bilo smisla, da gre v kino še enkrat. Tako sem v kino povabila prijateljico in lahko rečem, da smo se imele mogoče še lepše, kot pa bi se imela z možem. 

Pošteno smo se nasmejale in po kinu šle še na pijačo. To je bil na koncu naijn večer in že sva se dogovorili, da bova v kino še šli, ker sva se imeli super. To je bil večer, ko sem na vse pozabila in če bi šla z možem, bi se sigurno pogovarjala o otrocih in raznih težavah. Tako pa sva z prijateljico res uživali, ker sva vedeli, da je to najin čas in ga nikakor ne bova pokvarili. 

Še kakšen takšen dober film, sva si rekli na koncu. Sedaj bo to najin ritual, samo na tekočem morava biti, kdaj pride v kino kakšen zanimiv film.